Fiorentina 2-0 Roma

    Fiorentina slo Roma 2-0 i Serie A mandag for å gjenopplive sine sjanser til å kvalifisere seg for Europa etter tre strake tap.

     

    Bare i det andre minuttet av startene kjørte Nicolás González iført fotball drakter et par utfordringer og beholdt føttene, og sjanglet inn i AS Roma-boksen til Rick Karsdorp stakk en tå inn i leggen.

     

    Hvis nederlenderen Rick Karsdorp iført fotball drakter etter to minutter begikk en straffe på Nicolás González, som den argentinske spissen ikke bommet på for å gjøre 1-0, etter elleve tilga ikke Giacomo Bonaventura gjestenes defensive latskap til 2. -0, i et trekk der Fiorentina-midtbanespilleren ikke fant motstand for å nå området og avslutte.

     

    Roma dukket opp i andre omgang med Zaniolo iført AS Roma fotballdrakter i stedet for Oliveira som hadde til hensikt å gjenåpne kampen: etter de lilla protestene for et dytt fra Cristante på Gonzalez, kom Abrahams første akutte treff og headingen hans traff stolpen.

     

    Dette nederlaget plasserer AS Roma fotball drakter på syvende og sjette plass i den italienske ligaen med en samling på 59 poeng på 36 kamper. Fiorentina er begrenset til å klare alt mot et Roma som åpenbart ikke er med i spillet, både fysisk, og fremfor alt, mentalt sett et Roma som egentlig aldri har gitt inntrykk av å kunne gå inn i spillet.

     

    Hvis Roma slår Feyenoord i Conference League-finalen 25. mai og ikke ender blant de seks beste, vil Italia ha tre lag i Europa League og ingen i Conference League, fordi Conference League-mesteren kvalifiserer seg til Europa League.

     

    Begge lag ligger ved siden av tabellen med 56 poeng hver. Roma ligger på sjetteplass, Fiorentina på sjuende.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!