Barcelona 0-2 Villarreal

FC Barcelona har ikke avsluttet ligasesongen 2021/22 på den høye tonen som Xavi ønsket. Villarreal avsluttet en serie på 27 feil med å slå katalanerne på tvers av alle konkurranser for å vinne 2-0 på Camp Nou.

FC Barcelona fotballdrakter hadde en solid – om ikke lovende – første omgang, men Villarreal scoret rett før pause og rett inn i starten av andre omgang også. Nå reiser laget til Australia for å spille en treningskamp etter sesongen.

Akkurat i det vi var på vei mot en målløs første omgang, utnyttet imidlertid den gule ubåten periodens eneste sjanse til å ta ledelsen: Dani Parejo spilte et veldig fint gjennomspill til Alfonso Pedraza som viste god ro foran mål og satte bortelaget foran.

Andre omgang fulgte samme manus som den første, da Barça fotball drakter hadde ballbesittelse og ikke gjorde noe med den. For resten av kampen var det bare ett annet øyeblikk da Unai Emerys lag så ut til å nærme seg scoring, og det var det som satte dem 2-0 på topp.

Jorge Molina i fotball drakter hadde den beste sjansen til å vinne den for Granada, men sendte straffesparket sitt pinefullt utenfor stolpen i det 72. minutt, før Cadiz tok ledelsen på Mendizorrotza i det 76.

Det kom heller ikke og dermed avsluttet Barca fotball drakter en skuffende sesong med tap hjemme på Camp Nou og kan bare glede seg over at de vant andreplassen og dermed sikret seg europaball neste sesong og en tur til den spanske supercupen .

Azulgrana-gruppen inntar andreplassen i La Liga, med 73 poeng og har sikret plassen til Champions League for neste sesong.