Alexander Zinchenko har blitt "touted" i forskjellige Premier League-klubber inkludert Newcastle

    Oleksandr Zinchenko har vært en fantastisk spiller for Manchester City, men forblir i periferien av Pep Guardiolas planer. Til tross for at Benjamin Mendy ble suspendert på ubestemt tid, satte ikke Premier League-mesterne ut ukraineren regelmessig på venstrebacken.

     

    Spesielt på den siste dagen, der Zinchenko iført fotball drakter kom fra benken ved pause for å endre spillet og kickstarte et mirakuløst comeback mot Aston Villa - til og med en egen assist for Rodris utligning.

     

    Manchester City fotballdrakter er åpen for ideen om å rekruttere en ny back denne sommeren, men det er foreløpig ukjent om de vil prioritere en spiller på høyre eller venstre side av forsvarslinjen.

     

    Det sjeldne ferdighetssettet Zinchenko tilbyr som forsvarer og en pålitelig midtbanespiller iført fotball drakter med utmerkede ballegenskaper ville være til stor nytte for et Everton-lag som manglet energi denne sesongen. Lampard kan bruke den unge gutten som midtbanespiller, venstreback eller til og med bruke ham som en gnist av energi fra benken.

     

    Den ukrainske landslagsspilleren spilte bare 15 Premier League-opptredener forrige periode, og som 25-åring kunne han være opptatt av å sikre seg mer ordinær spilletid borte fra Etihad Stadium. Tierney er førstevalg i Arsenal, men har slitt med skader etter overgangen fra Celtic.

     

    Zinchenko iført fotball drakter ville være en veldig god signering, men Newcastle har andre alternativer å få tilgang til. Han har fire Premier League-vinnermedaljer på sitt navn. City å tilby Zinchenko til Newcastle ser ut til å være en flott pick-up for Toon. 25-åringen vil absolutt tilføre troppen den ekstra biten av kvalitet.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!