Ronald Araujo godtar ny Barca-avtale

    Barcelona-forsvareren Ronald Araujo har blitt enige om en ny kontrakt frem til 2026 med frigjøringsklausulen som stiger til €1 milliard (1,16 milliarder dollar), har klubben annonsert. Ronald Araujo har spilt 78 kamper for Barcelona i alle konkurranser siden han begynte i klubben i 2018

     

    Nyheten er et løft for Barcelona. Araujo brøt iført FC Barcelona fotballdrakter inn på førstelaget på Camp Nou i begynnelsen av 2020/21-sesongen og ble raskt en nøkkelspiller i deres forsvar.

     

    FC Barcelona har gjort leksene sine og klart å fornye Ronald Araújo fotball drakter til 2026. Med dette ville det allerede være fire spillere hvis klausul er verdsatt til 1000 millioner euro

     

    Kvaliteten hans sees ikke bare i hans forsvar, men også i hans evne til å angripe. Han iført fotball drakter har scoret fire mål i La Liga, og dette plasserer ham som den nest mestscorende forsvarsspilleren i ligaen, bak Alex Moreno.

     

    I 2019 kom han iført fotball drakter fra benken for å få sin førstelagsdebut mot Sevilla, men ble utvist 14 minutter senere etter å ha falt Javier Hernandez.

     

    Forsvareren kom til Barcelona B fra den uruguayanske siden Boston River i 2018 for et gebyr på bare €1,7 millioner (£1,43 millioner) pluss tillegg. Han har vært en nøkkelspiller denne sesongen - han har spilt 39 kamper i alle konkurranser og scoret fem mål.

     

    Under trener Xavi Hernandez har han fremstått som en nøkkelspiller denne sesongen, med 39 kamper i alle konkurranser og scoret fire mål, inkludert ett i 4-0 Clasico-seieren over Real Madrid på Bernabeu.

     

    han er ikke den eneste spilleren hvis kontrakt krever umiddelbar oppmerksomhet. Ousmane Dembele, Sergi Roberto og Dani Alves vil også få deres nåværende avtaler utløpt på slutten av denne sesongen, selv om Barcelona kan utløse et år til i Alves sitt tilfelle.

     

    Manchester United og Liverpool må se andre steder etter en forsvarer denne sommeren etter at Ronald Araujo forpliktet fremtiden sin til Barcelona.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!