Reece James diskuterer sin Chelsea-backrolle

    Roy Keane har blitt enig med Reece James om hva hans spesielle egenskaper er etter Chelseas 1-1-uavgjort mot Manchester United, og den 22 år gamle forsvarsspilleren ble tilbakekalt til sine plikter som vingback og viste seg å være en konstant trussel mot Ralf Rangnicks side.

     

    Han hadde flest berøringer, kryss og taklinger i kampen, og var nær ved å runde av en komplett oppvisning med en venstrebeint innsats som smalt i stolpen sent.

     

    En av Chelseas fremtredende spillere, James i fotball drakter var uheldig som traff stolpen etter en fantastisk curlinginnsats i andre omgang og burde kanskje hatt en assist, selv om Kai Havertz ikke kunne skjule etter et deilig innlegg.

     

    På grunn av skadeproblemer startet James bare sin tredje Premier League-start siden desember i Chelseas oppgjør på Old Trafford torsdag kveld.

     

    Selv til tross for at den gikk glipp av mye av kampanjen, er den 22 år gamle fotball drakter nummer to bak Mason Mount for League-målengasjementer denne sesongen og imponerte nok en gang i Manchester på torsdag.

     

    Reece James sa: "Jeg kan gjøre mer når jeg er høyere opp. Glad for å hjelpe laget." Dette kommer etter at Chelsea-sjef Thomas Tuchel diskuterte den beste posisjonen for James og hvor han ser ham spille i fremtiden.

     

    Med tanke på at han har på seg Chelsea fotballdrakter kommer tilbake fra en lang skade, en muskelskade, fra en ny skade over så mange uker, er det litt av en fordel å ha ham i en bakre treer fordi det er mindre krevende fysisk

     

    James' blendende visninger har også fanget interessen til Real Madrid, som har plassert ham på toppen av overgangslisten denne sommeren.

     

    I tillegg er Reece James en stor fan av Ronaldo. Han så ut til å spørre etter 'Idol' Cristiano Ronaldos fotball drakter i 76. minutt under Manchester United vs Chelsea.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!