Real Madrid-sjef Carlo Ancelotti imponert av Reece James

    Real Madrid-sjef Carlo Ancelotti har plassert forsvarsspilleren Reece James høyt på listen over overgangsmål og vil teste Chelseas nye eieres vilje til å beholde ham til sommeren. Til tross for skader, har James imponert med seks mål og syv målgivende pasninger

     

    James, iført fotball drakter 22, spilte mot Real i Champions League-kvartfinalen denne måneden, og Carlo Ancelotti sies å ha blitt imponert etter å ha sett engelskmannen opptre på nært hold. En moderne back, James iført fotball drakter har vist seg å være en dyktig angrepsutgang på høyre flanke samtidig som han er veldig trygg og pålitelig i forsvar. James opererer enten som høyreback eller høyreback, og har plyndret seks mål og syv assists på tvers av alle konkurranser i år.

     

    Reals speideravdeling gransket James' prestasjoner, og de vil nå gjøre et sommertrekk for den engelske landslagsspilleren. Men med Real Madrid i kretsløp og et monsterbud forventet, kan James' fremtid ligge hos Chelseas nye eiere. De vil selvfølgelig snakke med sjef Thomas Tuchel med fotball drakter og deretter ha det siste ordet om hvorvidt James er tilgjengelig eller ikke.

     

    Chelsea-direktør Marina Granovskaia har allerede fortalt Reece James med Chelsea fotballdrakter at han kan bli i vest-London i mange år fremover til tross for overgangsforbindelser med Real Madrid. Til tross for pågående skadeproblemer denne sesongen, har James nok en gang vært en sentral del av laget under nåværende sjef Thomas Tuchel.

     

    Det gjenstår å se hva fremtiden bringer, men det ville være overraskende å se James forlate gutteklubben sin, selv om Madrid skulle ringe. Det føles som om konklusjonen blir at Reece James med fotball drakter bare er en fantastisk fotballspiller fordi det er den fortsatte leksjonen uansett hvor han ser ut til å spille for Tuchel.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!