Mohamed Salah sier han fortsatt er forpliktet til Liverpool

    Salah har vært i forhandlinger med Liverpool en stund nå om en ny kontrakt, men en løsning er ennå ikke funnet, med hans eksisterende avtale som utløper neste sommer – og egypteren insisterte på at det nåværende stikkpunktet ikke er rent økonomisk.

     

    Den egyptiske fotball drakter har utviklet seg til å bli en av de beste spillerne i verden siden han kom til fra Roma for fem år siden, en godtroende Kop-helt og et avgjørende tannhjul på Jurgen Klopps side som for øyeblikket er på vei mot en enestående firdobling og han var på en het rekke før jul, og nå er totalen hans på 22 mål for Liverpool etter at han scoret to ganger da Jurgen Klopps lag slo rivalene Manchester United 4-0 onsdag kveld.

     

    Mohamed Salah med Liverpool fotballdrakter hevder at "ikke alt handler om penger" angående hans Liverpool-kontrakt, og innrømmer at han ikke forventer en løsning før sommeren. I mellomtiden sikter Liverpool mot å bli den første engelske klubben i historien til å vinne firedoblingen denne sesongen.

     

    Den tidligere Liverpool-midtbanespilleren Graeme Souness iført fotball drakter kritiserte Mohamed Salah, etter at de røde seiret 4-0 over Manchester United tirsdag, er han den grådigste spilleren jeg noen gang har sett, var skottens vurdering.

     

    29-åringens fotball drakter har vært låst i forhandlinger med de røde i flere måneder, men blindveien rundt en ny avtale er ennå ikke løst til tross for at Liverpool ønsket at han skulle bli.

     

    På spørsmål om avisforbindelser med en flytting fra klubben allerede i sommer hvis en ny avtale ikke kan avtales, var Salah klar på at han fullt ut forventer å være i Liverpool neste sesong, uavhengig av hva som skjer med forhandlingene.

     

    Uansett hva som skjer i de gjenværende kampene, puster Salah fortsatt stiv luft når det gjelder assisterende ligamål for de røde.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!