Manchester United får fansen til å føle seg fortapt

    Det har vært nedturer for Manchester United-supporterne de siste ni årene, men å tape på Anfield på den måten de gjorde føltes verst av alt.

     

    Manchester United var uten Cristiano Ronaldo fotball drakter i midtuken, og siden han signerte, leter klubben fortsatt etter en første Premier League-seier uten ham. United har kun vunnet én kamp uten Ronaldo siden han signerte, det var i FA-cupen mot Aston Villa i januar, og ingen i ligaen.

     

    Nå med bekymringer som fortsatt spørres over et forsvar som har sluppet inn flere Premier League-mål enn Burnley denne sesongen, forventes United å komme inn på markedet igjen, ettersom den ugunstige midtbanespilleren Nemanja Matić med fotball drakter nærmer seg en utgang fra Manchester United. I en alder av 33 år ønsker den serbiske spilleren å flytte til utlandet etter fem år på Old Trafford.

     

    Klubben hadde diskutert en ny avtale med Fernandes iført Manchester United fotballdrakter i flere måneder, noe som var en belønning for virkningen han hadde gjort siden han kom i januar 2020, og en anerkjennelse av at han fortjente å være en av deres høyest inntekter.

     

    Manchester United er også interessert i Darwin Nunes fordi Manchester United er veldig klar over Benfica-spissen Darwin Nunez, og den portugisiske siden er sikker på å selge ham for over 100 millioner. Den 22 år gamle uruguayanske spissen iført fotball drakter har scoret 33 mål så langt denne sesongen; noen av disse målene har vært mot Liverpool, Barcelona, ​​Ajax og Bayern München.

     

    Det var bare nitten dager siden at Bruno Fernandes signerte en forlengelse av Manchester United-kontrakten sin, ettersom den portugisiske playmakerens nye avtale la til et ekstra år til den eksisterende kontrakten hans, og holdt ham på Old Trafford til minst 2026, samt doblet ukelønnen hans. fra rundt £120.000 til £240.000.

     

    Den legendariske Manchester United-duoen Peter Schmeichel og Paul Scholes er de siste tidligere røde som ble innlemmet i Premier League Hall of Fame.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!