Manchester City er fast bestemt på å vinne Champions League etter tapet sist

     

    City leder Real 4-3 etter en strålende underholdende første etappe på Etihad på tirsdag, men Carlo Ancelotti innrømmet at Real Madrid må forbedre seg for andre etappe mot Manchester City neste uke, og vil trenge "magien" til Bernabeu for å hjelpe dem å nå Champions League-finalen.

     

    I mellomtiden gjentok Karim Benzema med fotball drakter managerens krav om magi i Madrid, "Vi kommer til å si at vi manglet litt av alt i denne kampen - litt ambisjoner, press, selvtillit.

     

    For to uker siden ville du ha hatt ganske lange odds på at Gabriel Jesus hadde på seg Manchester City fotballdrakter og at Oleks Zinchenko ikke bare skulle være startspillere for Manchester City mot Real Madrid, men også være nøkkelspillere i en spennende semifinaleseier i Champions League.

     

    Etter at Manchester City fotball drakter tapte forrige sesongs Champions League-finale mot Chelsea i Porto, har det å vinne Champions League nå blitt en slik blanding av desperasjon og forventning på Etihad Stadium at det å reflektere over en nestenulykke sannsynligvis bare vil øke presset for å endelig vinne den største konkurransen i klubbfotball.

     

    Pep Guardiola med fotball drakter advarte Manchester City om at de må være mer hensynsløse for å nå Champions League-finalen etter å ha klart en 4-3-thriller mot Real Madrid i semifinalen første etappe på Etihad Stadium tirsdag.

     

    City har brukt 1,49 milliarder pund på overganger siden 2011-12 – mer enn noen annen klubb i verdensfotballen – og de ansetter også uten tvil verdens beste trener i Guardiola, som har vunnet flere titler med Barcelona, ​​Bayern München og City.

     

    Med to legendariske skikkelser som overvåker prosessen i form av Pep Guardiola og Carlo Ancelotti, legges en ekstra dimensjon til et allerede stjernespekket møte.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!