Karim Benzema vinner overtid

    Karim Benzema i fotball drakter stjal showet nok en gang da Real Madrid gjorde akkurat nok til å eliminere Chelsea fra Champions League på Santiago Bernabeu tirsdag kveld med en 5-4 seier sammenlagt i kvartfinalen.

     

    Benzema med Real Madrid fotballdrakter hadde tre store sjanser skapt, hadde bare ett skudd på mål og fullførte det, hentet ballen tre ganger og hadde akkurat en av de ikoniske tobeinte prestasjonene du vil se.

     

    Karim Benzemas heading i det 96. minutt var det siste målet i en fortryllende, andpusten kveld her på Estadio Santiago Bernabeu, hans fjerde av Reals fem over uavgjort. Real Madrids midtbanespiller Luka Modricwith fotball drakter sa at laget hans var "dødt" under andre etappe av Champions League-kvartfinalen med Chelsea. Syv mål på hans tre siste UCL-kamper, og rev både PSG og Chelsea fra hverandre med enestående presisjon.

     

    Tuchel var imidlertid full av lovord om Chelsea-laget etter kampen og innrømmet at dette nederlaget er lettere å ta gitt prestasjonene hans spillere.

     

    The Blues viste en modig oppvisning på Santiago Bernabeu, og snudde tabellen på 3-1 underskudd på første etappe for å gå 4-3 foran samlet i en spennende forestilling. Chelsea samlet 28 skudd på natten, og tjente en 3-0-ledelse på et tidspunkt da de festet Real tilbake på egen banehalvdel med en blanding av intelligent press, midtbanekontroll og utrettelig mental styrke.

     

    Etter at Kovacic iført fotball drakter fikk en sterk start på den nåværende kampanjen, ga Chelsea-hovedtreneren raskt ros til 27-åringen.

     

    Real Madrid kom tilbake til utligning kort tid etter, da innbytter Rodrygo slo Edouard Mendy fra et utsøkt kryss inn i området fra Luka Modric for å tvinge frem ekstraomganger. Rodrygos utligning tok kampen inn i ekstraomganger før Karim Benzemas heading senket Tuchels side i tillegg.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!