Juventus snudde resultatet i siste liten

    I kamper som den mot Sassuolo mandag kveld, kan du se laget som legemliggjør denne trosbekjennelsen, kjempe til sluttsignalet for å oppnå et viktig resultat under ekstremt vanskelige omstendigheter.

     

    Seieren flyttet Juve på fjerdeplass til 66 poeng etter 34 kamper, ett poeng bak Napoli på tredjeplass og åtte foran AS Roma på femteplass i kampen om Europa.

     

    «Juve» ønsker å sikre seg billetten til neste utgave av Champions League. Skader har frarøvet den gamle damen så mange forskjellsskapere, med Federico Chiesa med fotball drakter, Weston McKennie, Manuel Locatelli, Arthur og Juan Cuadrado alle på sidelinjen.

     

    Sassuolo fotball drakter virket selvsikker og mer dominerende siden første omgang, Juves lag i kaos. Sassuolo sitter nå på 10. plass på tabellen med 46 poeng på 32 kamper.

     

    "Laget har vokst mye, men vi må styre kampene bedre," sa Juve-trener Massimiliano Allegri med fotball drakter. «Jeg tenker ikke på å bytte mange spillere, men vi trenger en eller to spillere [signeringer].

     

    Det 88. minutt klarte Juve å realisere et comeback. Kean i Juventus fotballdrakter stjal ballen i et farlig område, hoppet forbi motstandere og skjøt hardt for å slå Consigli.

     

    Takket være den siste er de nå åtte poeng foran Roma på femteplass, et poeng bak Napoli på tredjeplass og ser mer og mer ut som et lag som vil ende i topp fire uansett hvilken form eller spillekvalitet de har. kan være.

     

    Seieren betyr at Juventus har fått 12 poeng fra å miste posisjoner i Serie A siden starten av 2022, minst fem poeng mer enn noe annet lag i denne perioden.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!