Jurgen Klopp hilser på fansen på Etihad Stadium

En av de største utfordringene Liverpools nye sportsdirektør, Julian Ward, står overfor denne sommeren, er behovet for å forynge den nåværende troppen til Jürgen Klopps disposisjon. Manchester City og Liverpool spilte uavgjort 2-2 i deres avgjørende Premier League-oppgjør på Etihad Stadium søndag ettermiddag.

De røde lå to ganger under i første omgang og lå under 2-1 til pause, men Sadio Mane utlignet mindre enn ett minutt etter omstarten for å sikre Liverpools fotball drakter uavgjort og holde dem ett poeng bak Pep Guardiolas side i kampen. Premier League tittelkamp.

Etter kampen innrømmet Alexander-Arnold at fotball drakter hadde blitt utspilt av City i første omgang og berømmet Klopp for å ha hjulpet med å motivere dem i pausen.

Mens Neville beklaget lidelsene til sin gamle klubb, ble en gruppe Liverpool-fans med Liverpool fotballdrakter, som ble igjen i Etihad mens resten av stadion var tom, møtt av Jurgen Klopp som takket deres støtte, som kan høres i podcast.

Jurgen Klopps pausemelding til Liverpool-spillerne hans iført fotball drakter under søndagens Premier League-oppgjør er avslørt av Trent Alexander-Arnold. Det var vanskelig å vite hvordan man skulle føle seg på full tid i det titaniske oppgjøret mellom Manchester City og Liverpool på Etihad.

City ligger for tiden øverst på Premier League-tabellen og har ett poengs fordel over de røde etter sammenstøtet på Etihad søndag. For Jürgen Klopp vil uavgjort borte mot en finans- og fotballkamp alltid være en prestasjon – tre titler de siste fire sesongene viser at seier for Pep Guardiola og hans dyrt sammensatte lag har blitt standardposisjonen.

Siden Klopps ankomst i 2015 har Liverpool blitt et av de største lagene i Premier Leagues historie, med Klopp som har vunnet nesten alle mulige trofeer i løpet av sin tid med de røde.