Bayern München vinner den 10. Bundesliga-tittelen etter å ha slått Dortmund

    Med en 3-1-seier i den tyske klassikeren mot Borussia Dortmund lørdag, sikret München-laget sitt 32. mesterskap i klubbens historie og sin tiende tittel på rad.

     

    Bayern München fotball drakter har dominert denne kampen ganske mye siden det 10. minutt, Dortmund overga seg i utgangspunktet etter Gnabrys mål.

     

    Bayern fotball drakter unngikk ikke farlige situasjoner som de vanligvis gjør med intens press høyere opp. Rivalene Borussia Dortmund presser dem tradisjonelt sett nærmest og har vunnet tittelen fem ganger, sist tilbake i 2012 under Liverpool-manager Jurgen Klopp.

     

    Offensive Serge Gnabry (15. minutt), Robert Lewandowski med FC Bayern München fotballdrakter (34.) og innbytter Jamal Musiala (83.) scoret Bayerns mål foran 75.000 tilskuere i Allianz Arena lørdag kveld. Ros til Jamal Musiala, Leon Goretzka og Julian Nagelsmann Jeg vet jeg roser Jamal Musiala hele tiden, men han fortjener det.

     

    Robert Lewandowski i fotball drakter sa at det å være tysk mester er en stor historie. Du må nyte det, og det var en kamp hvor vi viste at vi er der og at vi ønsker å bli mestere. Hvert mesterskap er alltid annerledes.

     

    Julian Nagelsmann har et stort sett egnet lag for kampen, med stjerner som Robert Lewandowski og Thomas Muller tilgjengelig til tross for at han må avbryte trening i løpet av uken av en eller annen grunn.

     

    Lucas tok en avgjørende siste takling mot Reus i boksen som ble utført til perfeksjon. Når han vant 3 av sine 4 dueller, er det trygt å si at Lucas hadde en veldig ryddig kamp.

     

    I tillegg til kampen Bayern München mot Borussia Dortmund, presenterer uke 31 i den tyske ligaen også en hard duell i Bundesliga-nedrykkssonen denne sesongen mellom Herta Berlin vs Stuttgart, begge lag er på 15. og 16. plass.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!