John Stones er offisielt erstattet av Arsenals Ben White

    John Stones har trukket seg ut av den engelske troppen og returnert til Manchester City, har FA annonsert. John Stones med fotball drakter hadde opprinnelig blitt navngitt i Gareth Southgates Englands startende XI for å møte Sveits på Wembley i helgen, men trakk seg fra utvelgelsen på grunn av en skade påført under oppvarmingen før kampen.

     

    Stones gikk til skanning etter trening på mandag og fikk klarhet til å spille i tirsdagens treningskamp, ​​men 27-åringen insisterer på at noe ikke føles riktig og vil gå glipp av kampen og returnere til klubben sin.

     

    Sjef Gareth Southgate med fotball drakter sa at Stones "følte litt stramhet" før den kampen, og fotballforbundet har bekreftet at han ikke vil spille noen rolle mot ivorianerne på tirsdag. Forsvarsspilleren pådro seg en skade i oppvarmingen før seieren over Sveits og ble erstattet av Arsenals Ben White.

     

    Southgate klargjorde også, til stor lettelse for Pep Guardiola og Manchester City-supportere, at John Stones' problem er "ikke for alvorlig". En uttalelse lød: "John Stones med Manchester City fotballdrakter har forlatt England-leiren og returnert til Manchester City. Stones blir den syvende spilleren som trekker seg fra denne månedens møte.

     

    Manchester United-kaptein iført fotball drakter har blitt kritisert for klubbens prestasjoner denne sesongen, med noen spørsmål om han fortjente en plass i den engelske troppen til kampene mot Sveits og Elfenbenskysten.

     

    Man City er satt til å markere at de kommer tilbake til kamp etter den internasjonale pausen lørdag ettermiddag, i et Premier League-møte med Sean Dyches nedrykksstridende Burnley på Turf Moor.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!