AC Milan avslører hjemmetrøyen 2020-21

    I begynnelsen av sesongen 2018-2019 erstattet Puma Adidas som skjortesponsor for AC Milan, og avsluttet det langsiktige samarbeidet mellom AC Milan og Adidas. AC Milan og Puma vil samarbeide til 2023.

    Pumas trikotdesign er veldig populær blant publikum, inkludert AC Milanos 120-årsjubileum spesielle minnestil og hjemmetrøyestilen for sesongen 2020-21.

    AC Milanasbillige fotballdrakterfor 2020-21-sesongen har en grundig teksturdesign basert på de ikoniske røde og svarte stripene. Utformingen av det obskure mønsteret på klærne er inspirert av stilen i Milanos katedralgulv, og renessansemønsterelementene er lagt til trøyen, noe som indikerer det nære forholdet mellom AC Milan og byen Milan.Det refererer også til noen elementer i den italienske landslagstrøya, med den hvite logoen til Puma og lagemblemet til Milan. Denne trøyen viser fusjonens ånd i fotball, kunst og kultur

    Denne trøya var opprinnelig planlagt å bli utgitt i mai 2020. På grunn av epidemien har Puma besluttet å utsette frigjøringstiden. For å takke det medisinske personalet for deres bidrag til å bekjempe epidemien de siste månedene, har den italienske AC Milan Football Club og partneren PUMA lansert en spesiell trøye. 600 trøyer ble presentert for legene, sykepleierne og sosionomene på sykehuset i Milano som kjemper mot epidemien.

    Etter at AC Milan-klubben slapp den nyeAC Milan 2020-2021 fotballdrakter for sesongen 2020-2021, er populariteten til den nye trøyen veldig høy, og salget har økt mye sammenlignet med tidligere år.

    Verwante Tags

    AC Milan 2020-2021 fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!