Ronaldo står overfor en tøff oppgave

    Cristiano Ronaldos fravær fra den siste annonsen for Jeep, Juventus 'hovedsponsor, har gitt ytterligere spekulasjoner om at han skal forlate Torino i sommer. Juve og Ronaldo - også knyttet til hans tidligere klubber Manchester United og Real Madrid - møttes angivelig torsdag etter at hovedtrener Massimiliano Allegri kom tilbake.

    Ronaldo har på seg drakt em 2021 og forbereder seg til kaptein Portugal ved EM i sommer i en tøff gruppe sammen med favorittene før turneringen Frankrike og Tyskland. Den portugisiske fotballspilleren rangerte tredje på Sporticos rangering av verdens best betalte idrettsutøvere, og tjente 120 millioner dollar de siste 12 månedene, som inkluderer 50 millioner dollar utenfor banen fra påtegninger.

    Når det gjelder Juves aktivitet på overføringsmarkedet i sommer, er det ingen større domino å falle enn Ronaldo. Ronaldo, som er satt til å spille sin femte euro i Portugal drakt, viste glimt at han fortsatt kommer til å være spilleren å se opp for. Ronaldos farlige Portugal-side, som kan skryte av slike som Ruben Dias, Bruno Fernandes og Diogo Jota, står overfor en tøff oppgave etter å ha blitt trukket inn i 'dødsgruppen'.

    Verwante Tags

    drakt em 2020 Portugal drakt

    Reacties

    Note: HTML is not translated!