Manchester United går inn for å signere Corentin Tolisso

    Manchester United øker forberedelsene til Premier League, slik at de arrangerte en vennskapskamp med Stoke City på tirsdag. De har imidlertid måttet stoppe det vennlige, da manageren til rivalene testet positivt for koronavirus. I stedet hadde Uniteds spillere billige fotballdrakter og gikk hodet mot hodet uten å kaste bort ettermiddagen. De røde djevlene kom tilbake til treningsbasen sin forrige måned, og manageren deres sa at de må være deres beste for spillet mot Tottenham.

    Manchester United har en god posisjon for å sikre en topp-fire-avslutning. Paul Pogba ser ut til å være i klubben. Ny ankomst Bruno Fernandes fikk klubben på nytt med sin 18-Manchester United fotballdrakter i mellomtiden. Hovedtrener Ole Gunnar Solskjærs arbeid i Manchester United fikk ros for å være veldig bra. Laget står på femteplass på tabellen i Premier League. Deretter kjemper de om topp fire med Chelsea så mye som mulig.

    Manchester United får beskjed om å feste Bayern München ess Corentin Tolisso. Spilleren er lite fornøyd med spilletiden sin i Bayern. Det sies at United hadde forhandlet med Bayern. Serie A-klubben Inter Milan er imidlertid interessert i avtalen på samme tid. Bundesliga-lederne søkte £ 31 millioner for den 25 år gamle Tolisso. I mellomtiden er Aston Villa's Jack Grealish og Dortmunds Jadon Sancho også på Red Devils 'handleliste.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Manchester United fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!