PSG ønsker å signere Paulo Dybala

    Paris Saint-Germain har gått inn i avtalen for å signere Tottenham Hotspurs midtbanespiller Tanguy Ndombele. 23-åringen er ivrig etter å ta en del med den nordlige London-klubben i sommer, og Barcelona virket som et ideelt reisemål for ham. Men PSG har allerede lagt inn budet på Ndombele. Forsvarer Thomas Meunier håper å bli på Parc des Princes utover slutten av denne sesongen. 28-åringen har blitt knyttet til Dortmund og Bayern München, men han er ganske fornøyd over i Paris.

    Cryptocurrency svindlere brukte Paris Saint-Germain-spiller Kilian Mbappe navn til å distribuere reklameartikler om samfunnet. Den franske superstjernen har til hensikt å saksøke angriperne. PSG har blitt advart om deres oppførsel av Uefa etter å ha vunnet kampen over Borussia Dortmund i Champions League-kvartfinalen. Troppen plaget Bundesliga-spissen Erling Haaland med PSG fotballdrakter sine. Den franske klubben ble sterkt kritisert, men bare advart om deres fremtidige oppførsel.

    Barcelonas Antoine Griezmann kan være med i Paris Saint-Germain i sommer. Den katalanske klubben planlegger en byttebytte for Neymar. Paris Saint-Germain verdsetter Neymar til £ 135 millioner. Griezmann tror imidlertid fortsatt at han har en fremtid i Barcelona etter en skuffelse i sin første sesong. 29-åringen vil delta i promotering av den nye billige fotballdrakter. Barca virker fast bestemt på å selge Griezmann mens PSG ønsker å signere Juventus 'Paulo Dybala da Leonardo er en lang tid som beundrer spissen.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter PSG fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!