Manuel Neuer forlater sannsynligvis Bayern München

    Bayern München er fortsatt opptatt av å signere Leroy Sane i sommer på rundt 61 millioner pund. City var på utkikk etter rundt 140 millioner pund for vingeren, men den tyske siden vil se etter å kjøpe ham på billig. Prisen er under halvparten av hva City krevde i fjor. Men Sane vil bare ha 12 måneder igjen på sin nåværende kontrakt på Etihad. Han har savnet en hel sesong på grunn av skade. I mellomtiden har den tyske internasjonale vært motvillige til å forplikte sin fremtid på Premier League-siden.

    Bayern München har stor dybde på tvers av alle defensive stillinger med flere signeringer. Klubben er imidlertid også interessert i å kjempe mot Real Madrid for å ha signert Dayot Upamecano. Unggutten har en frigjøringsklausul på 60 millioner euro på kontrakten sin som skal utgå i 2021. Noen rapporter antyder Bayern er nærmere å signere forsvareren til tross for koblingen mellom Upamecano og Inter Milan. Spilleren er ikke som en billige fotballdrakter. Men den bayerske siden er tilsynelatende opptatt av å utløse løslatelsesklausulen.

    Kai Havertz fra Bayer Leverkusen er blitt koblet til Bayern München, og spilleren skal etter alt å dømme åpne. 20-åringen spissen er ivrig etter å flytte til Bayern. Men Bayern hadde jaget signaturen til Leroy Sane. En annen Bayer Leverkusen-spiller sies å være med Bayern på en gratis overføring i sommer. Dessuten vil Bayern-kaptein Manuel Neuer sannsynligvis gjøre et trekk fra klubben etter at kontraktsforhandlingene mislyktes. Faktisk elsker han fortsatt Bayern München fotballdrakter sine. Bayern sies å være motvillige til å møte kravet om en forlengelse av kontrakten fra spilleren.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Bayern München fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!