Dortmund ønsker å beholde Haaland i minst ett år til

    Interesserte klubber i Borling Dortmunds Erling Haaland har blitt gjort kjent med hans rapporterte lønnskrav dersom en overgang skulle realiseres i sommer. Fotballagenten Mino Raiola sikter mot å sikre lønn på 1 million pund i uken til klienten Erling Haaland. Lista over friere til den norske superstjernen Erling Haaland er nødt til å betale seg hvis de vil sikre tjenestene hans neste sesong. Det kreves høy betaling for å få Haaland til å bruke en annen billige fotballdrakter.

    Disse enorme lønnskravene vil sannsynligvis avslutte interessen til noen av Haalands friere, med bare slike som PSG og Manchester City som anses å være i den økonomiske situasjonen for å sanksjonere en slik avtale. Manchester Citys eskalerende lønnsregning er imidlertid en alvorlig snublestein i deres forsøk på å signere Haaland i sommer med Kevin De Bruyne som blir den høyest betalte spilleren i Premier League denne uken.

    Manchester City-manager Pep Guardiola berømmet Haaland som “en fantastisk spiss” mandag, og Real Madrid-trener Zinedine Zidane har klassifisert ham sammen med Kylian Mbappé som “spillere i nåtid og fremtid.” Det kan benektes at han gjør store prestasjoner i billige fotballdrakter.

    Dortmund ønsker å holde Haaland iført dortmund drakter, som har scoret 21 mål på 22 Bundesliga-kamper denne sesongen, i minst ett år til. Dortmund kom inn i kampen på bakgrunn av et sent 2-1-nederlag mot Manchester City i Champions League tirsdag kveld. De står fortsatt i fare for å gå glipp av neste sesongs konkurranse og ligger på femteplass.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter dortmund drakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!