Manchester City leder Premier League

    For tiden leder Manchester City Premier League med 44 poeng. Manchester United, som har en kamp til, er rangert som nummer to. Det har 19 ubeseirede kamper i alle konkurranser. Det har satt rekord på 12 seire på rad i alle konkurranser. I januar , den har vunnet 9 kamper i alle konkurranser. På 12 kamper slo Manchester City bare inn 3 mål og scoret 31 mål.

    Manchester City meldte seg ikke på i løpet av vintervinduet. Manchester Citys nederlandske kant Jayden Bluff vil i trøye bli med på Udinese på lån. Bluff er en ung og talentfull spiller. Han ankom Eindhoven i en alder av 12 år og viste utmerkede resultater. 22 år gamle keeper Arrow Muric fornyet kontrakten med Manchester City i tre år i fjor sommer, og kontrakten utløper i 2024. Det forrige lånet i Girona er avsluttet, og deretter vil han bli med på William II på lån, og signere kontrakten til den slutten av sesongen.

    I den nye sesongen savnet Manchester City-spissen Aguero i billige fotballdrakter nr. 10 mange kamper på grunn av skade og infeksjon av den nye kronen, hvorav 17 kamper ble savnet på grunn av skade. Han har vært en hovedspiller i laget før. så langt har Aguero bare spilt 9 ganger for Manchester City i alle konkurranser og scoret 2 mål. Annonserte nylig på Internett at han har kommet seg helt fra det nye kroneviruset, og at han ikke kan vente med å få trening med lagkameratene. kontrakten med Manchester City gikk ut i sommer, men Manchester City har ennå ikke gitt Aguero sin intensjon om å fornye kontrakten. I Manchester Uniteds første Premier League-mesterskap i laghistorie scoret Aguero et strålende mål.

    Den portugisiske spilleren Ruben Dias i Manchester City fotballdrakter nr. 3 har hatt stor innvirkning på Manchester United etter at han kom til Manchester City for £ 61,2 millioner for fire måneder siden. Han endrer defensiv stil på laget, og kan veilede lagkameratene sammen for å ha en fantastisk prestasjon i spillet. I de første 23 kampene vant Manchester City 16 av dem, og 15 av dem ble ikke sluppet inn. Til slutt slo de inn 9 mål. Manchester City rangerte først i Premier League med det beste forsvaret i England .

    Verwante Tags

    Manchester City fotballdrakter billige fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!