Woodward rykker So Shuai

    Manchester United presterte ikke bra i Premier League i begynnelsen av sesongen og er for tiden rangert som 14. i Premier League. Solskjærs trenerstilling var en gang prekær. I følge nyhetskilder kunngjorde Manchester Uniteds administrerende direktør Woodward klubbens offentlige uttalelse for første kvartal denne uken, med backing-trener Solskjær.

    Manchester United har 3 seire, 1 uavgjort og 3 tap i Premier League. De er foreløpig bare 14. i Premier League-tabellen med ett spill mindre. Tapte 3 Premier League-kamper, nemlig 1-3 Crystal Palace, 1-6 Tottenham og 0-1 Arsenal. I Champions League tapte de 1-2 mot underdog Istanbul, noe som sterkt påvirket Suo Shuais trenerevne. Tvil, nordmannen rangerer først på Premier League-oddslisten. Det er rapporter om at Manchester United har vært knyttet til Pochettino, Allegri og andre kjente trenere, klare til å erstatte Soo Shuai når som helst. Imidlertid, med Cavanis mål fra nr. 7-billige fotballdrakter sist lørdag, snudde Manchester United Everton 3-1 på Goodison Park. Denne seieren hjalp Saushuai til å avlaste presset.

    Solskjaers lagopptreden var middelmådig, etter at han også offentlig bombarderte Premier League-timeplanen. Men ifølge Berbatov, som er i Manchester Uniteds nr. 9-trøye, kan den tette timeplanen ikke brukes som en unnskyldning. Manchester United må forbedre lagets situasjon så snart som mulig, ellers vil situasjonen bli mer pinlig når andre lag overgår dem.

    Manchester United led også av skader. Hovedspilleren Luke Shaw i nr. 23-Manchester United 2020-2021 fotballdrakter fra venstrebacken vil være fraværende i en måned på grunn av en hamstringskade. Rashford har også blitt rammet av visse skader og har tatt av seg trøya og trukket seg. Denne internasjonale konkurransen i England. Etter retur av ligaen neste uke, spiller Man mot henholdsvis West Brom, Istanbul, Southampton, Paris, West Ham, Leipzig og Manchester City. Det kan sies at det er nok en bølge av djevelplaner. Hvis Suo Shuai ikke kan forbedre Manchester Uniteds rekord ytterligere, vil han være kjekk. Ikke nødvendigvis så stabil som Woodward sa.

    Verwante Tags

    Manchester United 2020-2021 fotballdrakter billige fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!