Portugal 1-2 Serbia, Portugal vil spille ekstrakamper i håp om å nå Qatar

    Cristiano Ronaldo i billige fotballdrakter ble redusert til tårer på banen på Estadio da Luz da Serbia overveldet Portugal i Lisboa søndag kveld. De kom fra et baklengsmål til å vinne 2-1 sent, og sikret plassen sin til neste års verdensmesterskap i Qatar og dømmer vertene deres til en plass i sluttspillet.

    Portugal gikk inn i den siste gruppekampen på førsteplass i gruppe A, og en seier eller uavgjort hadde vært nok til å bestille billett til Qatar 2022. Tapet avsluttet Portugals vinnertur i VM-kvalifiseringen på hjemmebane helt tilbake til 2013.

    Selecao hadde full kontroll over kvalifiseringskampen, og Serbia tok ledelsen i åpningsbørsene da Renato Sanches i Portugal drakter ettertrykkelig fant nettet. Dusan Tadic utlignet for gjestene like etter halvtimen, og kampen fortsatte å spilles i begge ender mens hver side presset på for en vinner. Så sørget en pausevinner fra Aleksandar Mitrovic for at Serbia tok topplasseringen i gruppe A. For å gå glipp av en sjanse etter Mitrovics mål, sank Cristiano Ronaldo i billige fotballdrakter til gresset i tårer etter sluttfløyten.

    Portugal og Russland er de nåværende seedede nasjonene i sluttspillsystemet, med slike som Wales, Skottland, Østerrike og Nord-Makedonia som også spiller ekstra kamper i håp om å nå Qatar. Ronaldo prøver å gjøre sitt femte verdensmesterskap etter å ha kvalifisert seg til de fire siste med Portugal. Portugal- og Ronaldo-fans i Portugal drakter vil be om at sluttspilltrekningen er snill mot dem.

    Verwante Tags

    Portugal drakter billige fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!