Newcastle United klar til å signere Dusan Vlahovic til en verdi av £70 millioner

    Newcastle United er i høy beredskap når de ser ut til å signere spiss Dusan Vlahovic i Fiorentina drakter nr. 9 i januar, ifølge The Sun.

    Mange av Europas toppklubber har blitt koblet til den serbiske landskampen de siste ukene, inkludert elitene i Manchester City, Juventus og Arsenal. Dusan Vlahovic i billige fotballdrakter og hans representanter presser Fiorentina til å selge ham.

    Dusan Vlahovic har scoret 12 mål på 14 kamper denne sesongen mellom liga og cup med Fiorentina, og i Fiorentina drakter scoret 27 mål i Serie A i 2021 – det meste i noe kalenderår for en Fiorentina-spiller siden 1960.

    Vlahovic, 21, kan bli solgt i januar hvis prisen er riktig, hovedsakelig på grunn av kontrakten hans som går ut sommeren 2023 og hans avgjørelse om ikke å sette nye vilkår. Ryktene om et gebyr på over 70 millioner pund er overdrevet, ifølge innsidere. Og den ublu prislappen vil absolutt ikke utgjøre et problem for Newcastles velstående eiere.

    Siden Newcastle vil finne det vanskelig å få talent fra Prem-rivalene, er de ekstra på vakt for spillere i utlandet. Klubben håper å få inn to bakspillere, en midtstopper, en midtbanespiller og en spiss for å ha på seg billige fotballdrakter deres, men er klar over at de sannsynligvis vil bli belastet en premie av den de har å gjøre med.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Fiorentina drakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!