Inter Milan vinner Torino 4: 2

I den åttende runden av den italienske fotballigaen i sesongen 2020-2021 beseiret Inter Torino 4-2 hjemme.

I den siste runden i Serie A remiser Inter Milan 1-1 med Atalanta i bortekampen. Da Lautaro scoret 1 mål for Inter Milan, betyr dette uavgjort at laget har 0 seire på nesten 4 kamper i alle konkurranser. 3 uavgjorte og 1 tap; Torino utlignet Crotone 0-0 hjemme i siste runde, før hun slo Genoa 2-1 på bortebane.

Inter Milan og Torino er fortsatt berørt av den nye kronepidemien, og mange spillere er fraværende. Torino hadde en klar fordel i første omgang. Selv om hovedstyrken Verdi trakk seg tilbake fra skade, tok Zaza ledelsen ved å bryte dødvannet med sitt stoppskudd i første omgang.

Inter Milan-spiller Ashley Young i billige fotballdrakter nr. 15 ga en felling i det 62. minutt. Ansaldi gjorde et straffespark for gjestelaget og Torino ledet 2: 0. Imidlertid satte Inter Milan straks i gang et motangrep. I det 64. minutt traff Lukaku målrammen og Sanchez i nr. 7-trøya scoret målet. På grunn av dette målet ble Inter Milan sin moral sterkt styrket, og situasjonen på banen endret seg drastisk. I det 67. minutt utlignet Inter! Lautaro gjorde ballen, Sanchez passet fra høyre side av sekstenmeteren, Lukaku fikk en pasning fra Sanchez foran målet for å score ballen, og poengsummen ble utlignet i løpet av 3 minutter. I det 84. minutt gjorde Torino-spilleren Nkulu foul og Lukaku gjorde en straffe, Inter Milan gikk forbi scoringen. I det 90. minutt la Lukaku i Inter Milan 2020-2021 fotballdrakter nr. 9 en lav pasning fra venstre, Lautaro Martinez dyttet i nettet 7 meter foran målet, 4 til 2.

Inter Milan er laget som har gått bak i Serie A denne sesongen, men som har scoret flest ligapoeng. Totalt fikk de 7 poeng etter å ha kommet bak i spillet.