Det er en tøff tid for Liverpool!

    Liverpools innflytelsesrike midtbanespiller kan være ute av aksjon i flere kamper etter å ha fått en ankelskade i uavgjort fra 1 til 1. Fabinho iført en billige fotballdrakter, den brasilianske midtbanespilleren, som har blitt en av Jurgen Klopps mest pålitelige spillere, ble erstattet midtveis i første halvdel av onsdagens 1-1 uavgjort med italienerne, og Klopps reaksjon antydet umiddelbart skaden han pådro seg var alvorlig.

    Klopp sa: “Det var tydelig at vi ønsket å fullføre det i kveld. Vi visste lenge før kampen at det ville bli vanskelig mot Napoli. Det var vanskelig i fjor, det er alltid vanskelig. De er en god side. Men jeg vet hvordan mennesker er; folk ønsket at vi kunne fullføre gruppen i kveld og lage et slags feriekamp i Salzburg. ”

    Hvordan Liverpool takler kravene til dem den neste måneden vil avgjøre hvor vellykket kampanjen 2019-20 vil bli, men midtbanespiller Gini Wijnaldum iført en Liverpool fotballdrakter er fast på at Liverpool har personell til å takle. "Det er et slag, et stort slag for hele laget, selvfølgelig også for ham som spiller, men det er situasjoner du må takle," sa Wijnaldum.

    Liverpool er blant en rekke klubber som antas å overvåke utviklingen angående Sancho, og Carragher håper hans tidligere side opptrer på deres interesse. "Jeg tror Liverpool fremdeles mangler en spiller som er en angripende spiller som virkelig støtter de tre første og nesten gjør det som en front fire," sa han til Viasport.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Liverpool fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!