AC Milan uavgjort med Verona

I den syvende runden i den italienske fotballigaen i 2020-2021-sesongen, trakk Milan 2-2 med Verona, som for tiden leder Serie A-klassingen med 17 poeng. C Milan henger etter med to mål hjemme, og stoler på det selvmål som Casey og Ibrahimovic headet i nr. 11-billige fotballdrakter i siste øyeblikk, en 2-2-remis mot Verona, og oppnådde 19 ubeseirede Serie A-kamper gjennom sesongen.

I UEFA Europa League-konkurransen som ble arrangert i midten av uken, tapte AC Milan 0: 3 hjemme for Lille-laget Lille, og deres ubeseirede rekord på 24 kamper på rad ble avsluttet av motstanderne. Moralen til teamet forårsaket noen slag. Selv om lagets seiersrekke ble avsluttet, holdt AC Milan likevel en ubeseiret rekord på 14 seire og 4 uavgjorte i Serie A. Veteranen Ibrahimovic er sterk denne sesongen. Han har allerede scoret 7 mål i trøya denne sesongen. I hjemmekampen mot Verona fikk Ibrahimovic, som mistet et poeng, en midtpost og scoret et uavgjort mål, 8,0 poeng. Poengsummen etter kampen var den høyeste i spillet.

I det 6. minutt etter kampstart tok Verona Kalinic et hjørnespark fra venstre side av trøya. Cekerini grep den første landingen og traff tverrliggeren med en heading. Ballack gjorde et supplerende skudd i øvre høyre hjørne. 1: 0 leder besøkslaget. I det 19. minutt tok Verona et frispark fra venstre inn i sekstenmeteren, Gambia klarerte ut av sekstenmeteren, Zacani tok et langskudd etter å ha mottatt ballen, Calabria strakte ut benet for å blokkere ballen i sin egen port, resulterer i et eget mål. Verona utvidet ledelsen med 2: 0. I det 27. minutt brøt Sallemax igjennom fra høyre og ga ballen til sekstenmeteren. Casey i AC Milan 2020-2021 fotballdrakter nr. 79 sparket deretter inn og skjøt. Etter at ballen traff motstanderens forsvarer, fløy han sakte i mål. 1: 2, Milan dro tilbake til en by. Ibrahimovic, som bommet på et straffespark, slapp en heading fra 6 meter foran målet i øvre venstre hjørne, 2: 2.