Van der Beck er på benken i Manchester United

    Opplevelsen av Manchester Uniteds første signering av Van der Beck i sommervinduet har forårsaket tvil og til og med misnøye i britiske medier, fans og nederlandsk fotball. Siden han ble med i Red Devils, har Mr. 39 millioner aldri fått en sjanse til å starte i Premier League. Ser vi på alle Manchester United-midtstoppere kledd på høsten, bare han har aldri startet i ligaen.

    Som Manchester Uniteds viktigste signering i sommervindu ble 23 nederlenderen Van der Beek en gang ansett som en av nøklene til å legge til Red Devils midtbanespiller og bryte den gamle taktiske strukturen. Men nå som Premier League har kjempet 6 runder, og den første runden i Champions League-gruppespillet er over, har midtbanespilleren i nr. 34-billige fotballdrakter fremdeles bare startopplevelsen av League Cup og har alltid vært på benken i den nye klubben.

    Manchester United-trener Solskjær sa for en uke siden at Van der Beek definitivt vil ha en sjanse neste, han trenger bare tid til å tilpasse seg det nye miljøet. Men denne uken har gått, og situasjonen til den nederlandske midtbanespilleren har i utgangspunktet ikke endret seg og til og med føltes verre, for den 17. oktober vant han 4-1 mot Newcastle, og han spilte også 14 minutter fra benken. Innen 20. oktober spilte Champions League mot Paris. Saint-Germain hadde bare 2 minutter med "bevegelse"; forrige helg satte Red Devils Chelsea 0-0 hjemme, og Van der Beck, iført Manchester United 2020-2021 fotballdrakter, satt på benken i 90 minutter. Så langt, selv om den nederlandske midtbanespilleren har gjort 4 opptredener i Premier League og scoret 1 mål, er de alle innbyttere og den totale tiden er i overkant av 60 minutter.

    Manchester United-stjernen Evra sa at de røde djevlene ikke skulle bli introdusert for Van der Beek, han spilte ingen rolle i laget. Objektivt sett er Van der Beek selvfølgelig en god spiller, men han er ikke det Manchester United og Solskjær trenger presserende. Dette har også ført til det nåværende dilemmaet at Saoshuai ikke kan sette Van der Beek inn i kjerneoppstillingen. Jeg håper at Van der Beck i dette langsiktige erstatningsmiljøet ikke vil glemme hvem han er.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Manchester United 2020-2021 fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!