Ben Chilwell fikk sine første mål for England

Ben Chilwell i billige fotballdrakter fikk sine første mål for England da Gareth Southgates side cruiset til en 5-0 seier over Andorra i VM-kvalifiseringen på Estadi Nacional lørdag.

Englands sjef Gareth Southgate utpekte en angripende oppstilling foran et forsvar med keeper Sam Johnstone, kaptein for dagen Kieran Trippier og hjemvendte venstreback Ben Chilwell. Chilwell var en av Southgates endringer, og Chelsea-venstrebacken headet smalt utenfor før han ga England ledelsen i det 17. minutt. Chilwell spilte ikke et minutt med fotball i England drakter på Euro 2020 i løpet av sommeren og har falt ned hakkeordren i Chelsea siden starten av den nye sesongen. Bakspilleren ble bare hentet inn i denne engelske troppen etter at Reece James trakk seg skadet.

I utgangspunktet trodde Chilwell at hans første mål i England ville bli utelukket på offside, men ukrainske Kateryna Monzul snudde avgjørelsen etter en VAR -sjekk. En veldig positiv kveld for Chilwell etter å ha brukt euroene som tredjevalg i en tropp med to venstrebacker. - Det var noen fine øyeblikk for Chilly (Chilwell) å ha på seg billige fotballdrakter og få et mål etter å ha hatt det så tøft på sommeren med oss, jeg er veldig glad for hans skyld, sier Southgate til ITV. De har en hjemmekamp mot Ungarn på tirsdag før de arrangerer Albania og reiser til San Marino i november. Chilwells fans i England drakter gleder seg til hans neste opptreden.