Barcelona slo Ferenc Varos 5-1

Beijing-tid 2020-10-21, i første runde av første runde i gruppe G i UEFA Champions League-gruppespillet 2020-2021, beseiret La Liga Barcelona Ungarns Ferenc Varos 5-1 hjemme.

Barcelona scoret 7 seire, 1 uavgjort og 2 tap i alle konkurranser de siste 10 kampene. Laget ser ut til å ha en akseptabel rekord, men de tapte for Getafe som gjest i den siste serierunden og fikk sitt første nederlag i den nye sesongen. Ferencvaros er et sterkt ungarsk lag med sterke offensive og defensive evner og har vunnet mange seriemesterskap. Ferencvaros har vært ubeseiret i 19 kamper på rad i alle konkurranser, og lagets konkurranseevne er fortsatt god. I denne kampen mellom de to sidene, fra perspektivet til styrken, grunnleggende og historien til de to sidene, knuste Barcelona sine motstandere i styrke, og begge sider er i god stand. Barcelona har en kjempefordel i dette spillet, kombinert med at lagets ytelse hjemme fortsatt er veldig sterk, selv om Ferenc Varos har en mørk hest, men Barcelona har en absolutt fordel i å knuse styrke, jeg tror laget lett kan drepe motstanderen.

Barcelona Pique fikk rødt kort av dommeren. Messi i Barcelonas nr. 10-billige fotballdrakter og Harakin fra Ferenc Varos scoret vellykket. Barcelona Fati, Coutinho, Pedri og Dembele scoret hvert sitt mål. Til slutt feide Barcelona Ferencvaros 5-1.

Barcelona åpnet slakteordren i det 26. minutt. Kovačević snublet Messi i sekstenmeteren. Dommeren pekte i 12 meter. Messi selv tok straffen og sprengte ballen i venstre nedre høyre hjørne av målet. ball. I det 42. minutt scoret hjemmelaget 2-0 med volleyskudd fra venstre side av sekstenmeteren fra venstre side av sekstenmeteren til hjemmelaget. I det 52. minutt gjorde Barcelona en kontinuerlig kryssing mellom Messi og Fati iført en Barcelona-trøye. Coutinho gjorde et lavt skudd med høyre fot fra venstre side av sekstenmeteren. Ballen fløy i nederste venstre hjørne av målet, 3-0. Besøkslaget trakk en by tilbake i det 68. minutt, Harakin lurte Neto i nedre høyre hjørne, 1 til 3. Ferenc Varos scoret det første målet i Champions League-historien! I det 83. minutt for å forsegle seieren presset tenåringen Pedri iført nr. 16-FC Barcelona 2020-2021 fotballdrakter målet med høyre fot midt i sekstenmeteren, 4-1. Hjemmelaget la til prikken over i-en i det 90. minutt, Messi scoret ballen fra midten av sekstenmeteren, og Dembele gjorde et mål med høyre fot foran det lille straffefeltet. Lås poengsummen på 5 til 1.