Inter Milan vant 8 strake

I den 15. runden av Serie A slo Inter Milan Crotone 6-2 hjemme og vant 8 strake. Lautaro fullførte et hat trick med jersey i dette spillet, og laget har en sterk offensiv kraft. Inter Milan beseiret Verona 2-1 i bortekamp forrige runde. Etter å ha vunnet sine sju seriekamper i serie A, har poengene til Inter Milan nådd 33 poeng. Siden kampen mellom Fiorentina og Udinese i 1959 er Inter Milan det første laget som scorer 6 mål i den første Serie A-kampen på nyåret.

I første omgang av kampen remiserte Inter Milan 2-2 med motstanderne. I andre omgang fortsatte Inter å kontrollere kampen i andre halvdel av første omgang. Laget scoret 4 mål og vant til slutt Crotone. Laget vant åtte seriesekvenser på rad, som også er deres lengste seiersrekke siden 2008.

Lukaku Garutaro, de to spillerne har gjort Inter Milans kraftigste angrep. Lautaro, som scoret tre mål i billige fotballdrakter nr. 10, scoret også sitt første hat-trick i Serie A. Lautaro er i utmerket form denne sesongen. Han har spilt 21 ganger så langt denne sesongen og bidratt med 10 i laget. Mål og 4 assist.

Lukaku i nr. 9-Inter Milan 2020-2021 fotballdrakter spilte utrolig bra i dette spillet. Lukakus utmerkede ferdigheter reflekteres ikke bare i ballen og fangsten, men også i evnen til å gripe muligheter. Han scoret selv i dette spillet. Det 12. målet i ligaen legemliggjør alle egenskapene til et godt senter. I de første 70 kampene som Lukaku spilte for Inter Milan, deltok Lukaku i 59 mål. Han scoret 50 mål og sendte 9 assist. Lukaku har scoret 35 Serie A-mål så langt, mens Ronaldo har scoret 40 mål i samme periode.