Ulver har hatt et bud på € 28 millioner

    Premier League-siden Wolves har fått et bud på 28 millioner euro akseptert av AC Milan for midtbanespilleren Franck Kessie iført en billige fotballdrakter, hevder en rapport. Det har vært intense spekulasjoner rundt Kessie i sommer, til tross for at han ikke har spilt et eneste preseason-spill ennå på grunn av African Cup of Nations-forpliktelser.

    AC Milan kunne felt en av sine yngste startende XI-er noensinne med tanke på gjennomsnittsalder neste sesong, ifølge en rapport. Rossoneri har hatt en klar markedsstrategi i det nåværende vinduet: å erstatte eldre, erfarne spillere som Ignazio Abate, Riccardo Montolino og Cristian Zapata med yngre, mer lovende oppkjøp.

    En uttalelse på klubbens offisielle nettsted sa: "AC Milan er glade for å kunngjøre at klubben har oppnådd en avtale med Clube de Regatas do Flamengo om anskaffelse av den brasilianske forsvareren Leonardo Campos Duarte da Silva." Leo Duarte vil være den 36. brasilianske fotballspilleren å bære Rossoneri-trøyen, og dermed fortsette 'Den grønne og gule' tradisjon som er en del av AC Milanos historie. "

    AC Milans sammenstøt med Man Utd var viktig, ikke bare for å bekrefte forbedringen under Giampaolo som liker AC Milan fotballdrakter veldig, men også for å få et glimt av Jack Bonaventura som spilte for første gang på 282 dager. Den italienske midtbanespilleren var et alvorlig tap for Rossoneri forrige sesong, og selv om han bare spilte noen minutter, var den lille tiden han brukte på banen betryggende på mange nivåer.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter AC Milan fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!