Årlig het fotballstjerne - Neymar

    Paris Saint-Germain-stjernen Neymar er ønsket av både Real Madrid og Barcelona. Og han har visstnok tilstått sin situasjon da La Liga-sidene kjemper for å forsegle en overføring før fristen.

    Etter at overgangsvinduet stengte på bare 11 dager, har Barcelona tilsynelatende utmattet alle alternativene i jakten på Neymar iført en billige fotballdrakter. De har angivelig tilbudt PSG en rekke pakker som har inkludert varierende mengder kontanter og omtrent halvparten av navnene på deres nåværende programliste, og har til og med lagt ideen om et lån med en mulighet til å kjøpe neste sommer. Så langt har ingen blitt akseptert.

    Forhandlinger pågår i Paris ettersom Real Madrids representanter har reist til Frankrike for å snakke med Paris Saint-Germain om Neymar. Los Blancos er optimistiske, uten å ha gitt mye bort om samtalene. Barcelona har prøvd i flere uker å finne et tilbud som tilfredsstiller PSG, men de har ennå ikke funnet noe som kommer i nærheten.

    Neymar med Barcelona fotballdrakter forlot Barcelona for PSG i overgangsvinduet i 2017 og har siden hjulpet Ligue 1-gigantene med å vinne to ligatitler på trav. Paris Saint-Germain-stjernen Neymar har angivelig sagt til Barcelona-spillerne at han fortsatt vil være med i klubben til tross for Real Madrids vilje til å forsegle signaturen hans.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Barcelona fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!