Real Madrid vil møte Paris Saint-Germain

    Real Madrid-målvakt Keylor Navas var angivelig klar for å flytte til Paris med PSGs Alphonse Areola som beveget seg i den andre retningen på et tidligere tidspunkt. Det har nå blitt avslørt at det vil være en spiller pluss kontantavtale og ikke bare en direkte bytte.

    Real Madrid vil møte Paris Saint-Germain. Tretten-tiden mesterne Madrid eliminerte pariserne i runden av 16 i 2017-18 utgaven av konkurransen og har blitt koblet til PSGs største stjerner - Neymar og Kylian Mbappe iført en billige fotballdrakter - de siste årene.

    "Nesten hvert år vi spiller PSG, er de et veldig kraftig lag. Disse spillene gir deg enorm motivasjon, ettersom de er blant de største i disse dager. Det vil være vanskelig, men dette er kravene til konkurransen," sa instituttdirektør Madrid forhold Emilio Butragueno etter torsdagens trekning.

    I følge rapporter i COPE vil de franske gigantene betale 15 millioner euro sammen med å sende Areola til Madrid for å signere den Costa Rica-keeperen. Real Madrid kunngjorde offisielt torsdag (29/08) at hovedtrener Pablo Laso som liker Real Madrid fotballdrakter vil forbli i klubben til 2021. Laso, som har ledet laget til 17 titler, signerte en to-årig kontraktsforlengelse med "De hvite ”.

    Zinedine Zidane har bare noen få dager igjen til å trimme troppen sin før det europeiske overføringsvinduet stenger, og mens Mariano forblir det primære målet på franskmannens utgangsdørliste, er det en spiller på bøkene på Bernabéu som stort sett har blitt glemt om i Spansk hovedstad.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Real Madrid fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!