Neymar tilbake i Brasil trener foran VM

    Neymar var tilbake i trening på tirsdag for å gi Brasil et løft foran VM. Paris Saint-Germain fremover har vært sidelinjet siden februar etter operasjonen på sin høyre fot, men tilbrakte en times trening på hovedretten på Brasils Granja Comary treningsbane i Teresopolis utenfor Rio de Janeiro.

     

    Neymar i billige fotballdrakter er desperat for å vinne Brasil sin første verdensmesterskap siden 2002 da han akselererer sin retur fra skade. Med mindre enn en måned til showpiece-turneringen begynner i Russland, ønsker Paris Saint-Germain fremover å bevise sin kondisjon i et forsøk på å gjenvinne sin form fra tidligere på året.

     

    Seleção ser ut til å ha rettet skipet siden den forlegenhet for fire år siden. Teamet går til Russland sammen med verdensmesterskapene i 2014, Tyskland, som oddsmakers 'medfavoritter, en vurdering som stemmer overens med Neymar i VM 2018 Brasil fotballdrakter egen prognose for sitt lag. Brasil vil begynne sin 2018 VM-kampanje mot Sveits i juni 17. plass. Seleção vil kjempe det ut i gruppe E sammen med Sveits, Costa Rica og Serbia. 

     

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter VM 2018 Brasil fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!