Liverpool spiller Chelsea onsdag

    Liverpool spiller Chelsea onsdag i UEFA Super Cup 2019, mens Champions League-innehavere møter Europa League-vinnerne i Istanbul, Tyrkia. Premier League dominerte kontinentets store klubbturneringer forrige periode, og den årlige gardinhevingen til den europeiske sesongen forventes å være en spennende affære.

    Jurgen Klopp som liker billige fotballdrakter veldig, vil at Liverpool skal gjøre vinnende pokaler til en vane når de drar tilbake til Istanbul - åstedet for en av klubbens største triumfer. Anfield-klubben beseiret AC Milan minneverdig med straffe for å vinne Champions League av Bosphorus tilbake i 2005, og nå møter de Chelsea i den tyrkiske byen etter å ha blitt europamestere for sjette gang i juni.

    Ex-Liverpool-midtbanespiller Danny Murphy sa at Trent Alexander-Arnolds kryssing er på et lignende nivå som Manchester United-kulthelten David Beckham. Murphy mener Alexander-Arnold er en av de mest talentfulle backene han har sett på noen tid. Alexander-Arnold iført en Liverpool fotballdrakter fortsatte forrige sesongs fine form ved å skaffe en strålende ball til Divock Origi som scoret under 4-1-seieren over Norwich på fredag, og han ser etter å gjenskape sitt høye antall assist fra den siste kampanjen, der han skapte imponerende 12 mål.

    Liverpool er nå ubeseiret i sine siste 13 kamper mot Norwich City da det startet sin engelske Premier League-kampanje med en dominerende 4-1-seier over den nyopprykkede siden. I rettferdighet var forskjellen mellom de to klubbene klar før en ball ble til og med sparket på fredag. Liverpool forsvarer UEFA Champions League-trofeet denne sesongen mens de jager en 19. nasjonal tittel. I mellomtiden spilte Norwich i sitt første topp-flight-spill på tre år.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Liverpool fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!