Notice: Undefined offset: 2 in /home/admin/drakternett.com/catalog/controller/blog/post.php on line 974 Liverpool ankommer Stamford Bridge som faste favoritter

  Liverpool ankommer Stamford Bridge som faste favoritter

  Liverpool har et av de beste angrepene i Europa - de forsvarende Champions League-tittelene, med Roberto Firmino, Mo Salah og Sadio Mané - og alt de kunne mønstre var en ganske tam innsats før omgangen. Napoli fortsatte med å vinne spillet og holde et rent ark. Vanligvis var Mario Rui den eneste fullbacken som gikk opp på banen, og sørget for at Napoli alltid hadde tre forsvarere tilbake i tilfelle Liverpool-angrep.

  Karius iført en billige fotballdrakter forlot Liverpool for den tyrkiske siden på lån sommeren 2018 etter å ha gjort et par forferdelige feil i Champions League-finalen da Liverpool tapte 3-1 til Real Madrid. 26-åringen har startet tre seriekamper for Besiktas så langt denne sesongen, men har holdt bare ett rent ark, med laget som henter inn fire poeng fra de fire første kampene. Loris Karius har imidlertid ikke utryddet uhyrlige feil fra spillet sitt siden han forlot Liverpool til Besiktas på lån.

  Liverpool vil ankomme Stamford Bridge som faste favoritter, med Blues of London som tar sikte på å sette en bukse i de røde håp om å strømme klar lenger i deres jakten på Holy Grail som er en 19. nasjonal ligatittel. Det har ikke alltid vært tilfelle. Det har begynt å endre seg siden Klopps ankomst, med Liverpool som avsluttet over Chelsea i to sesonger på rad.

  Van Dijk hadde på seg Liverpool fotballdrakter var en nøkkelspiller for Liverpool da de vant Champions League forrige sesong og tiltrekker nå interesse fra Europas fineste klubber. Tidligere denne måneden hevdet den spanske avisen AS at både Real Madrid og Barcelona ønsket å signere 28-åringen. "Den eneste måten jeg kan se Virgil van Dijk forlate er hvis Liverpool fortsetter og vinner Premier League", sa Shaka Hislop, ESPN-fagmann. "Jeg har gjort alt jeg kan her, jeg vil ha en ny utfordring," sa Van Dijk til ESPN .

  Verwante Tags

  billige fotballdrakter Liverpool fotballdrakter

  Reacties

  Note: HTML is not translated!