Lionel Messi Lede Barcelona Past Getafe i 2-0 La Liga Vinne

  Barcelona bagged en annen seier i La Liga på søndag og slo et grusomt slag mot Getafe's bud på en topp-fire finish i prosessen. Arturo Vidal åpnet scoring, og Lionel Messi i Barcelona drakt tvang et eget mål i 2-0-vinneren. Arturo Vidal åpnet poeng for Barca mot en Getafe-side, som fortsatt er i kampen for å sikre Champions League-kvalifikasjonen, går inn i den siste dagen.

   

  Barca gledet seg til å legge til et sekund, men klarte ikke å gjøre det til det siste minuttet av normal tid da Djene Dakonam.Marc-Andre ter Stegen og Clement Lenglet ble også hvile, med Malcom, Jasper Cillessen og Samuel Umtiti i billige fotballdrakter kommer inn i siden. Barca, som klarte en åttende Liga-tittel på 11 årstider for to uker siden, men det kunne vise seg å være fatalt for Getafe håper å kvalifisere seg til Champions League for første gang da de droppet ett sted til femte.

   

  Real Madrid tok ledelsen over Sociedad med Brahim Diazs første mål med klubben tidlig i første omgang, men vertene rallied for å tjene seieren. Jorge Molina trodde han hadde satt Getafe foran i første omgang, men ble styrt utenfor av VAR, og deretter rammet innlegget i det 88. minutt med en header fra nært hold. I mellom ga Vidal Barcelona ledelsen og slått i rebound etter Gerard Pique Header ble skjøvet av David Soria.

  Verwante Tags

  billige fotballdrakter Barcelona drakt

  Reacties

  Note: HTML is not translated!