Juventus 2-1 Fiorentina

Juventus sikret sin åttende suksessive Serie A-tittel med fem kamper å spare da de løp ut 2-1 vinnere over Fiorentina på Allianz Stadium. De er det første italienske laget for å seire i mange år på rad, men de holdt det allerede siden de nærmeste innenlandske strikkene stoppet ved fem.

Juventus målretter Nikolas Milenkovic i sjette minutt før en utligning fra Alex Sandro i 37. minutt og et eget mål fra Fiorentina-forsvareren German Perzzella ga Bianconeri i Juventus drakt det de trengte for å vinne tittelen. Juves tillit, redusert etter tapet til Ajax, ebbed videre da Chiesas kryss brøt perfekt for midtbanespilleren Milenkovic å feie hjem. Fiorentina, derimot, vokste i statur, med en kombinasjon av offside-flagget og den rette posten nektet Giovanni Simeone og vingen Chiesa.

Ronaldo i billige fotballdrakter tok en stund å bosette seg i Italia og scoret ikke sitt første mål i Serie A til hans fjerde kamp for sin nye klubb. Ronaldo, i mellomtiden, ble den første spilleren til å vinne Premier League, La Liga og Serie A. Juventus-spillere feiret ved å danne en sirkel og hoppe opp og ned og klappet hendene. Så drakk de champagne. Til tross for den fem-tiden Ballon d'Or-vinnerens ankomst i Torino, falt klubben kort i Champions League igjen da de hadde et sjokkkvartal-endelig tap for Ajax.