En video av Harvey Elliott

    Liverpool har sagt at en video av Harvey Elliott som så ut til å vise ham å håner Englands kaptein Harry Kane, er "helt feil" og "ikke i tråd" med klubbens verdier. Elliott iført en billige fotballdrakter selv ga ut en uttalelse som ba om unnskyldning for videoen, etter å ha vist i Liverpools siste vennskap for før sesongen mot Lyon onsdag, og sa at handlingene hans var "umodne og meningsløse".

    Liverpool og City har en ny sjanse til å komme tett og personlig med den første pokalen som står på spill. Det er vanskelig å tro at de ikke vil være hovedfokus for hverandres oppmerksomhet de neste åtte månedene. Liverpool har uttrykt interesse for å bringe spissen til Anfield ettersom Klopp vurderer å gi dekning for sitt angrep foran den nye sesongen. Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mane har vært i rødglødende form for de røde, men Klopp er opptatt av å gi trioen litt støtte.

    Den tidligere engelske internasjonale Daniel Sturridge er også løslatt, noe som betyr at Klopp kan se ut for å styrke sin tropp med angripende forsterkninger før vinduet lukkes. Liverpool har sendt fem spillere hjem fra sin treningsleir i Evian etter å ha blitt styrket av avkastningen fra flere stjerner. Til tross for at han sendte flere spillere hjem som planlagt, innrømmet manager Jurgen Klopp etter Lyon-spillet deres at han er usikker på om Salah, Firmino og Alisson med en Liverpool fotballdrakter vil være fit nok til å starte mot Premier League-mesterne.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Liverpool fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!