Notice: Undefined offset: 2 in /home/admin/drakternett.com/catalog/controller/blog/post.php on line 974 Dembeles grunner til å avvise et trekk til PSG

  Dembeles grunner til å avvise et trekk til PSG

  Ousmane Dembeles årsaker til å avvise en overgang til PSG i sommer har blitt avslørt av den franske avisen L’Equipe. Dembele var selvfølgelig sentrum for det PSG ønsket i retur for en Neymar-overføring. Avtalen ble holdt oppe på grunn av Dembeles manglende interesse for å flytte til Paris.

  Den viktigste grunnen er at Dembélé iført en billige fotballdrakter føler at han er på det stedet han vil være og ikke har noen intensjon om å forlate Barcelona. Det katalanske laget sies å være 'drømmenes klubb', og historien gjør det klart at han ikke frykter konkurransen som han møter for å komme inn i førstelaget, selv om det skulle inkludere ankomsten av Neymar.

  Men Real Madrid, har SPORT fått vite, kom også opp i samtalene mellom Barça og PSG i sommer. Og det hadde ikke med Neymars situasjon å gjøre, og husk at Los Blancos 'ønske om å komme inn på budet for brasilianeren var tydelig.

  Det hadde med den franske klubbens andre store stjerne, Kylian Mbappe, å gjøre. SPORT har fått vite at PSG advarte Barça om Madrids interesse for Frankrike. Ikke bare det, men de sa at de er sikre på at sommeren 2020 Madrid-sjef Florentino Perez vil gjøre sitt store trekk.

  Nyheten kommer etter samtaler mellom Reals bitre rivaler Barcelona og pariserne om en flytting tilbake til Nou Camp for Neymar iført en PSG fotballdrakter, men det var den langsiktige fremtiden til franskmannen Mbappe som også ble et viktig samtalepunkt. Under forhandlingene advarte Ligue 1-mesterne de katalanske gigantene om Reals intensjoner om å sette i gang samtaler om en avtale for 20-åringen.

  Verwante Tags

  billige fotballdrakter PSG fotballdrakter

  Reacties

  Note: HTML is not translated!