Bayern München 5-0 Freiburg

Bayern München har flott lag! Bayern-spillerne var rolige og slått Freiburg 5-0 i billige fotballdrakter for den åttende runden i det tyske mesterskapet i det første spillet etter at Jupp Heynckes kom tilbake som trener.

Coman gjorde en god start og til og med scoret et mål og ga en assistanse til Kimmichs vakre hæl. Joshua Kimmich spilte med den røde FC Bayern München drakt nummer 32 på baksiden og hovedsakelig til høyre for angrepet i det 48. minutt. De siste 45 minuttene var bare en gjentagelse av det som hadde blitt sett i første trinn: en absolutt dominans og total kontroll av kampen. Thiago Alcântara økte med en fin spark fra utenfor området.

Med resultatet hjemme, er Bayern fortsatt på andreplass og er bare to poeng bak Borussia Dortmund. Uten tvil en veldig lovende start på Jupp Heynckes 'retur til Bayern München, ledsaget av mange positive tegn.