Arsenals fiasko

  Etter at Arsenal ikke klarte å kvalifisere seg til Champions League i tredje år, hadde Emery som hadde en billige fotballdrakter, blitt tvunget til å jobbe med et redusert overføringsbudsjett i sommer, angivelig mellom bare 40-45 millioner kroner, og for å øke tallet, Måtte selge spillere. Mustafi er en av spillerne som Arsenal er spesielt opptatt av å bli kvitt.

  Arsenal er også antatt å være i markedet for en midtbakespiller, en sentral midtbanespiller og en målvinner, men midler kan begrenses på grunn av at klubben ikke kvalifiserer for Champions League. Et annet bud har angivelig blitt gjort for Celtic's Kieran Tierney, men det er igjen blitt avvist av skotske mestere.

  Shkodran Mustafi har antydet på sosiale medier at han kunne forlate Gunners denne sommeren. Den 27-årige har vært knyttet til en Emirates exit. Reporteren David Ornstein avslørte at Mustafi, som kom til Arsenal for £ 35million i 2016, er en spiller som Gunners prøver å selge. "Arsenal har forsøkt å selge Mustafi som liker å ha på seg Arsenal fotballdrakter hvert vindu siden de signerte ham," sa han.

  Arsenal vil at Zaha skal friske opp sin fremste linje foran den kommende sesongen, som vil være Unai Emerys andre til roret. Arsenal har blitt gitt et løft i en oppdatering som kommer som en bekymring for det store flertallet av Palace fans.

  Verwante Tags

  billige fotballdrakter Arsenal fotballdrakter

  Reacties

  Note: HTML is not translated!