Arsenal avskrekkes av dyre spillere

  Overføringsvinduet åpnes og Arsenal, med et budsjett på £ 45 millioner, avskyres av dyre spillere og må nå holde øye med en eller annen ledig spiller, som Chelsea kaptein Cahill som alltid bærer en billige fotballdrakter. Speilet avslørte at Arsenal så på. Etter å ha spilt Chelsea kaptein Cahill, utløper kontrakten hans med Chelsea denne sommeren og blir en gratis ballspiller fra 1. juli.

  Cahill er ivrig etter å bli i Premier League og Arsenal er utvilsomt det riktige valget. Cahill er nå 33 år, og Arsenals leder Emery er også opptatt av å styrke forsvaret, så Cahill er blitt målet for Emery. Men Arsenal må fortsatt møte konkurranse, og Crystal Palace og West Ham United vil også ha Cahill.

  Daily Mail sier at Chelsea ikke vil fornye leien sin neste sesong. Higuain gjorde i sesongen 19 forestillinger på Chelsea, hvorav 15 startet og scoret fem mål, og hans forestilling ble ikke anerkjent av Blues. Med Surrys avgang er Higuains karriere hos Chelsea over. Higuains bror og agent Nicola med en Chelsea fotballdrakter sa i dag: "Higuain vil bare spille for Juve hvis han vender tilbake til Serie A neste sesong. Han har to år igjen på kontrakten med Juve, og alle vil respektere denne kontrakten." Italienske medier har også sagt at Suri vil huske Iguain, som sa etter at Juve tok på kontoret at Iguain fortsatt er en verdensklasse stjerne. Posten sier Higuain vil være under mye press når han kommer tilbake til Juve og må konkurrere med Ronaldo og andre.

  Verwante Tags

  billige fotballdrakter Chelsea fotballdrakter

  Reacties

  Note: HTML is not translated!