Arsenal 2-0 Napoli RECAP

En Aaron Ramsey-streik og et skudd fra Lucas Torreira som avbøyet inn i Kalidou Koulibaly ga Gunners en 2-0 ledelse i halv tid over Napoli. Hjemmelaget hadde muligheter til å utvide sin fordel og sette båndet utenfor rekkevidde, mens Napoli kastet bort mulige muligheter etter å ha kommet seg tilbake fra en fryktelig start. Arsenal vil ta Napoli på Emirates Stadium i første etappe i Europa League-kvartfinalen, noe som sikkert vil bli en test for Ancelottis menn.

Arsenal tok ledelsen i det 14. minutt gjennom Ramsey, som avsluttet en feiende bevegelse nedover høyre ved å stille ballen over Napoli-keeper Alex Meret  i Arsenal drakt . Ledelsen ble doblet 11 minutter senere da Lucas Torreira hadde det som var å stjele besittelse fra Fabian Ruiz og lade på Napoli-målet før hans svake skud ble avledet målvakt Alex Meretav Ben Koulibaly.

Men Napoli i billige fotballdrakter burde trolig ha klart minst en også. Piotr Zieliński hadde et bredt åpent skyveforsøk at han gikk på med feil fot og savnet dårlig. Den imponerende Meret gjorde en dobbel redning for å nekte Sead Kolasinac og Maitland-Niles og Zielinski savnet en stor mulighet til å skape et viktig vekk mål for Napoli.