2 : 0

  Artikel

  Head Coach Sett støtte Keita

  Med knockout spillene som starter fredag, er Head Coach Put ivrig etter å se Keita tilbake i Egypt for å hjelpe hans side da han tilbød en oppdatering på situasjonen rundt Liverpools 52 millioner pund. Han må gjøre en ny undersøkelse i Liverpool, og da vil de ta en beslutning, så jeg håper denne..

  Lees meer

  Juventus 2-1 Fiorentina

  Juventus sikret sin åttende suksessive Serie A-tittel med fem kamper å spare da de løp ut 2-1 vinnere over Fiorentina på Allianz Stadium.De er det første italienske laget for å seire i mange år på rad, men de holdt det allerede siden de nærmeste innenlandske strikkene stoppet ved fem.Juv..

  Lees meer

  Arsenals fiasko

  Etter at Arsenal ikke klarte å kvalifisere seg til Champions League i tredje år, hadde Emery som hadde en billige fotballdrakter, blitt tvunget til å jobbe med et redusert overføringsbudsjett i sommer, angivelig mellom bare 40-45 millioner kroner, og for å øke tallet, Måtte selge spillere. Musta..

  Lees meer

  Arsenal 2-0 Napoli RECAP

  En Aaron Ramsey-streik og et skudd fra Lucas Torreira som avbøyet inn i Kalidou Koulibaly ga Gunners en 2-0 ledelse i halv tid over Napoli.Hjemmelaget hadde muligheter til å utvide sin fordel og sette båndet utenfor rekkevidde, mens Napoli kastet bort mulige muligheter etter å ha kommet seg ti..

  Lees meer