Tilbud på € 50 millioner for Mauro Icardi

    Napoli ga et tilbud på 50 millioner euro til Juventus-målet Mauro Icardi, men Inter har bestemt at de bare vil selge for € 80 millioner for å betale for Romelu Lukaku. Med dette i bakhodet ga Napoli sitt første formelle bud til Inter for spissen på € 50 millioner. Den samme rapporten opplyser imidlertid at Inter avviste det direkte og vil ikke engang sette seg ned i forhandlingene med mindre prisantydningen på 80 millioner euro er oppfylt.

    "Det er lite sannsynlig at Hysaj har billige fotballdrakter-er på Napoli, og vi vil jobbe til slutten av sommeren for å ta ham til en annen klubb fordi Napoli for øyeblikket har fem ryggrytter i sin tropp. Jeg tror i alle fall at tiden hans i denne trøya har kommet opp. Jeg drar til Dimaro treningsleir i morgen for å diskutere overføringssituasjonen for Hysaj, sier agent Mario Giuffredi til Radio Marte.

    Napoli spilte en spennende 3-3 uavgjort med Serie B-side Cremonese, med Eljif Elmas som debuterte og Alex Meret slo fra midtbanen. Carlo Ancelotti brukte en ny 4-2-3-1 formasjon med Jose Callejon, Dries Mertens og Lorenzo Insigne som satte ut bak Arkadiusz Milik.

    Kostas Manolas har angitt sine intensjoner om å hjelpe Napoli til å avslutte Juventus 'kvelertak på italiensk fotball. Manolas som liker Napoli fotballdrakter veldig godt vil jobbe under Carlo Ancelotti på Napoli. "Tallene fra Ancelottis karriere som trener taler for seg selv. Han er også en flott person og en god trener." Alle spillerne elsker ham og trening er hyggelig fordi vi jobber med ballen mye, så jeg tror han kan hjelpe meg forbedre meg. "sa Manolas.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Napoli fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!