Tacchinardi ga et intervju med Gazzetta

    Tacchinardi har gitt intervju til Gazzetta Dello Sport om Maurizio Sarris Juventus. "Alle snakker om Cristiano, men for meg vil nøkkelen til den nye Juve være Pjanic med en billige fotballdrakter. I tillegg til styring må han produsere samme intensitet som Jorginho og lede den første ballgjenoppretting som er grunnleggende for Sarri. han klarer å gjøre hva treneren spør sin direktør, han vil ha en flott sesong. "

    Juventus er klar til å signere Rafia på en nullprisavtale, og legger til den berømte listen over navn som klubben allerede har klart å plukke opp for ingen pålydende kostnad i sommer. Ifølge det som er foreslått, er klubben klar for å fullføre en avtale for Hamza Rafia, en fransk-tunisisk stjerne som nettopp har hatt kontrakt med Ligue 1-siden Lyon, utløper denne sommeren.

    Matthijs de Ligt ønsket et trekk til bianconeri siden januar i år. Nederlandsk nyhetsbutikk Generelt Dagbald hevder at forsvareren har vært opptatt av å flytte til Juve siden januar i fjor, og har glede seg til å snubbe de andre interesserte til fordel for et trekk til Allianz.

    Hva Juventus-hierarkiet ikke hadde forventet, var imidlertid feilene at tilstedeværelsen av Ronaldo som liker sin Juventus fotballdrakter veldig mye, ville skape økonomisk og høydepunkt i en aldrende og ubalansert tropp, som til slutt ble ydmykt av en ung Ajax-side på Allianz Stadium.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Juventus fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!