Polen 4-0 Litauen: Robert Lewandowski vurderer brace

To streik fra kaptein Robert Lewandowski etterfulgt av mål fra Dawid Kownacki og Jakub Blaszczykowski ga Polen en 4-0 seier over Litauen i sin siste pre-World Cup-vennlig i Warszawa på tirsdag.

Bayern München-angriperen Lewandowski i billige fotballdrakter scoret to ganger i de første 33 minuttene av en cruisy 4-0-seier over Litauen, før han ble avvist på halvtid. I andre tilfeller avgrenset Japan sine forberedelser med en 4-2-seier over Paraguay, inkludert en dobbel til Takashi Inui, en streik fra Borussia Dortmunds Shinji Kagawa og et eget mål.

Lewandowski, 29, åpnet scoring i Warszawa, lashing hjem Maciej Rybus 'kryss i det 19. minutt. Polen sjef Nawalka brukte spillet på Stadion Narodowy for å eksperimentere med en 3-4-3 formasjon, med Napoli-angriperen Arkadiusz Milik og Sampdoria-stjernen Dawid Kownacki til støtte for angrepspunktet Lewandowksi i VM 2018 Polen draktsett.